Show simple item record

dc.contributor.advisorHølmebakk, Beate
dc.contributor.authorFuruli, Simon
dc.coverage.spatialTorshovdalen, Oslo, Norwaynb_NO
dc.date.accessioned2019-02-27T15:31:01Z
dc.date.available2019-02-27T15:31:01Z
dc.date.issued2018-12
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2587876
dc.descriptionConsisting of a bench, a warm closed space and a well/drinking fountain this structure enlights basic but also what I found the most compelling extension in Torshovdalen, a 15 0000 m2 free area in Oslo.Specifics like temperature, form, the suns path and placement defines the project. The pure structure itself is concrete while secondary parts are metal. Through the cycle of one year the parts of the structure play and are connected differently. Mostly by how water from the well is used either to heat or cool.nb_NO
dc.language.isoengnb_NO
dc.publisherS. Furulinb_NO
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.no*
dc.subjectArchitecturenb_NO
dc.subjectArkitekturnb_NO
dc.subjectParkernb_NO
dc.subjectParksnb_NO
dc.subjectKafeernb_NO
dc.subjectCafesnb_NO
dc.titlePark <’.>nb_NO
dc.typeMaster thesisnb_NO
dc.description.versionsubmittedVersionnb_NO
dc.subject.nsiArchitecture and design: 140nb_NO


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Navngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Navngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal