Show simple item record

dc.contributor.advisorHølmebakk, Beate
dc.contributor.authorHansen, Sarah Rønning
dc.coverage.spatialBlindern, Oslonb_NO
dc.date.accessioned2017-06-16T13:00:40Z
dc.date.available2017-06-16T13:00:40Z
dc.date.issued2017-05
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2446296
dc.descriptionMy interest in the laboratory as a program is the paradox between it being very specific, and its need to be as general as possible. The project is a small research center, with workplaces for researchers in the field of biology, located at the Blindern campusarea of the University of Oslo. The program includes laboratories with different containment levels, animal testing facilities, and green houses. I have been studying the spatial potential of the laboratory, with its different requirements within a free plan. The building being a general, infrastructural system allowing for the specific functions of the laboratory. Throughout the building the degree of specificity increases, from an open, general first floor, to a restricted, specific top floor.nb_NO
dc.language.isoengnb_NO
dc.publisherS.R. Hansennb_NO
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.no*
dc.subjectArchitecturenb_NO
dc.subjectArkitekturnb_NO
dc.subjectLaboratoriernb_NO
dc.subjectLaboratoriesnb_NO
dc.titleLaboratory Building at Blindernnb_NO
dc.typeMaster thesisnb_NO
dc.description.versionsubmittedVersionnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Humaniora: 000::Arkitektur og design: 140nb_NO


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Navngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Navngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal